изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:02 EEST
ПРОКУРАТУРАТА ИСКА ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ЦИГАНИНА, ПРЕБИЛ ЛАБОРАНТКАТА В БОЛНИЦАТА В ДОБРИЧ    
Ред и сигурностОкръжната прокуратура в Добрич внася искане в съда за определяне на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 32-годишния Никола Н., обвиняем за нанасяне на средна телесна повреда на лаборантката в болницата Милена Енчева.


От Апелативната прокуратура уточняват, че Никола Н. е задържан за срок до 72 часа. Досъдебното производство, по което 32-годишният Никола Н. е привлечен като обвиняем, е за престъпление по член 131, ал. 2, т.2 от НК.
На 29 януари 2018 г., по обяд, в Медицинския център в болницата пристигнала майка с детето си, на което трябвало да бъдат направени  изследвания. Медицинска лаборантка трябвало да вземе кръв на детето.
При извършване на манипулацията майката се изнервила, тъй като детето плачело. След  манипулацията жената и детето си тръгнали.
След около 45 минути тя се върнала в болницата, придружена от съпруга си Никола Н. Посочила лаборантката и казала на мъжа, че това е жената, която стиснала толкова силно ръката на детето, че чак я насинило и то се разплакало. Без да се обяснява, мъжът се обърнал към Милена и светкавично нанесъл силен удар в лявата част на лицето й. Жената буквално се свлякла на земята. Според заключението на съдебномедицинската експертиза, уврежданията на медицинската лаборантка  представляват средна телесна повреда. 46-годишната жена е с пукната скула.
Колегите на Милена са в шок и настояват за справедливо наказание на побойника. Тя работи в Медицинския център от дълги години и всички твърдят, че е винаги усмихната и сърдечна, а в работата си е отличен специалист. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди