изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:44 EEST
ИНТЕРЕСНА СРЕЩА ЗА БЕНЕФИЦИЕНТИТЕ ПО ПРОЕКТ „ПОДКРЕПА ЗА НЕЗАВИСИМ ЖИВОТ”    
Новини На 30 януари потребителите и предоставящите социални услуги от Център за почасово предоставяне на услуги в домашна среда - гр. Генерал Тошево станаха свидетели на вълнуваща среща с директора на Историческия музей в града Цветелина Христова. Повод за събитието бе 58 години от обявяването на Генерал Тошево за град. В рамките на образователния урок бенефициентите по проект „Подкрепа за независим живот” се запознаха с интересни факти около първите сведения за селището, както и неговото развитие през вековете до днес.

Лекцията бе последвана от любопитни исторически данни, представени от ресорния заместник кмет Георги Георгиев. За посещението в проявата бе осигурен специализиран транспорт за хората с увреждания и с намалена подвижност, ползващи почасови социални услуги, а за добрата организация отново се погрижиха управителят на Центъра Мария Радева и социалният работник Теодора Пенчева.

Мероприятието е осъществено, съгласно изпълнение на дейностите по проект „Подкрепа за независим живот чрез „Център за почасово предоставяне на услуги в домашна среда – Генерал Тошево”, финансиран по Процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.002 „НЕЗАВИСИМ ЖИВОТ”.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди