изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:06 EEST
НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ГЕРБ ПРОВЕДОХА ПРИЕМНИ В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
Политика Приемни в населени места в община Генерал Тошево проведоха народните представители от ПП ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, който е и областен координатор на партията. В срещите участва и общинският ръководител на ГЕРБ и председател на Общинския съвет Христо Павлов.


Проблеми по инфраструктурата поставиха жителите на селата Равнец, Люляково, Спасово, Сърнино и Горица.
Депутатът Пламен Манушев информира, че е запознал министъра на регионалното развитие Николай Нанков с проблема със силно амортизирания водопровод на селата Люляково и Малина. Има уверение, че МРРБ ще финансира рехабилитацията му.
Жителите на Равнец алармираха за лошото състояние на улиците в селото, някои от които никога не са имали настилка, а други са в много лошо състояние.  В Люляково обясниха, че улици в селото не са асфалтирани през последните 25 години. Бе поставен и въпросът за необходимостта от ремонта на читалището.

Живеещите в селата Спасово и Сърнино потърсиха съдействието на народните представители за осеяния с дупки път Спасово-Сърнино-Белгун-Каварна. Състоянието му е проблем за многобройните жители на селата, които работят в Каварненско. Пламен Манушев се ангажира да постави проблема на вниманието на министър Нанков.
Поставен бе и проблемът със сигурността. Стана ясно, че село Спасово, което е най-голямото в общината, няма районен полицай. Един служител на реда отговаря за Спасово, Кардам и още десет села, алармираха местните.  
Жителите на селата и кметовете поставиха пред депутатите и проблема с дисбаланса при финансиране на населените места от местния бюджет.
ГЕРБ - Добрич


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди