изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:03 EEST
Първи подробности за мистериозното убийство в Айтос! На ужасяващата гледка се натъкнали деца    
Новини Полицията разследва загадъчната смърт на 70-годишен мъж от Айтос. Както БЛИЦ писа възрастният човек е открит мъртъв - с фрактура на черепа в необитаема къща на ул. „Алеко Константинов“ 45 в града. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. Загиналият е Атанас Пуров, мъжът не бил заможен, прехранвал се от малката си пенсия, разказват местни жители, уточнява Бургасинфо.

Информацията до органите на МВР е подадена от местен човек, който около 15.30 ч. се прибирал след работа у дома си и ползвал двора на същата къща, за да паркира личния си автомобил. Сякаш по ирония на съдбата съседът, като никога досега, решил да надникне в коридора на първия етаж. Според друга информация обаче безжизненото тяло намерили деца. Към 15.30 часа днес хлапетата изгарели в района, но забелязали, че вратата на къщата е отворена. Щом влезли вътре видели трупа на възрастния човек. Районът е отцепен, на мястото има полиция. Причината за смъртта се установява, уточниха от полицията. Тепърва медиците ще се произнесат дали черепът не е случен при падане или след удар. Разследването продължава.

https://www.blitz.bg


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди