изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:47 EEST
Китайски хороскоп 2018: любов    
Хороскоп Китайски хороскоп 2018: любов


КУЧЕ: Ще преминеш през много промени в любовно отношение. Ако си омъжена, трябва да внимаваш. Защото съществува риск бракът ти да се разпадне. Характерът ти е такъв, че лесно се влюбваш, но също толкова лесно разлюбваш.

ВОЛ: Като представител на този астрологичен знак, ти си предана и вярна. Нуждаеш се от някого, който може да посрещне тези твои нужди. За съжаление, през тази година ще ти бъде трудно да си намериш партньор.

ДРАКОН: Ако си обвързана, това е годината, в която любовта ти ще се превърне в истинска приказка. Ти и твоят любим ще достигнете пълна хармония, което ще ви даде възможност да отведете връзката си го следващото ниво.

КОЗА:
Що се отнася до любовните въпроси, отношението ти не е съвсем правилно. Може би стресът от работата е виновен за това, че не си правиш труда да обръщаш внимание на важните хора в живота ти.

ПЕТЕЛ: Честито – новата ти година ще е изпълнена със страст. Много от представителите на знака (дано си сред тях) ще се влюбят и ще изживеят вълшебни мигове. Въпреки че имаш всички предпоставки да намериш щастието, бъди предпазлива и не се доверявай прекалено на всеки.

КОН: Трябва да подхождаш предпазливо през годината, тъй като съществува риск да загубиш сегашната си връзка или да срещнеш трудности, когато се опиташ да си намериш нова.

ЗМИЯ: Страхуваш се да не наранят чувствата ти, което те кара да бъдеш крайно предпазлива през цялата година. Интересът ти за започване на нова връзка е нулев – трудно някой ще те впечатли.

ТИГЪР: Без значение дали си сама или обвързана, любовният ти живот ще бъде на ниво през 2018-а. Звездите са с теб, така че хващай съдбата си здраво и се възползвай от всичко, което ти донесе.

ПЛЪХ: 2018-а година крие много изненади на любовния фронт. Ще преминеш през доста периоди на промяна, но като цяло, нещата ще ти се получат така, както си ги искала. Дерзай!

ЗАЕК: Казваме го направо – няма да постигнеш успехите в любовта, на които се надяваш тази година. Ще имаш възможност да започнеш нова връзка, но тя няма да изтрае дълго.

МАЙМУНА: Тази година имаш големи шансове за щастлива връзка. В случай, че си омъжена, любовта с партньора ти ще се заздрави още повече и ще стане по-силна, отколкото в началото на брака ви.

СВИНЯ: Няма от какво да се притесняваш – годината за теб ще е осеяна с цветя и рози. Може да преживееш някое малко любовно сътресение в първите месеци, но шансовете ти за намиране на щастие са големи. Ако си във връзка, пред теб се разкрива сериозна възможност за сключване на брак. 
cosmopolitan.bg

За да работите с китайския хороскоп, първо определете зодията си по по-долу дадената таблица:

 Китайски хороскоп, година на кучето, 2018


2018, Година на Кучето2018 Година на жълтото земно куче

Китайците посрещат новата година на различна дата – тя „варира“ според лунния календар. В интернет има таблици за години напред. Често тези дати се възприемат и като точка на смяна на зодията. Така например по традиция изпращаме 2017 на 31 декември, но Кучето – господарят на 2018, ще почака. Огненият петел, обагрен в червено, ще отлети на 16 февруари.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ



"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди