изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:53 EET
Помощ! 6 вида опасен секс    
Любопитно Оказва се, колкото и да е странно, че сексът може да носи не само удоволствие, но и да бъде опасен. Поне така твърдят учените. А на теб оставяме избора дали да им вярваш, или не. Но задължително се запознай с тези 6 (според мъдруващите глави) страшилища в леглото.


Да, сексът си е нож с две остриета. Той е не само наслада, но и опасност. Не говорим единствено за случаите, когато ти се налага да скачаш през терасата, защото законната половинка на любимия ти, която по зло стечение на обстоятелствата е гюлехвъргачка, се е прибрала изненадващо.

Само през миналата година са регистрирани 11 000 сърдечни пристъпа в САЩ. Разбира се, повечето от тези нещастни хора са били на преклонна възраст, но дори да си млада и пълна с енергия, то все пак не можеш да се чувстваш в безопасност винаги.

Американският център по контрол и профилактика на заболяванията е пресметнал колко хора са починали и са получили травми по време на секс. Ха! Те дори са се опитали да замаскират фактите, описвайки ситуацията като „пренапрежение от повтарящи се действия“ и „негативно въздействие на вибрациите“.

Затова, изключвайки възможността от случайни травми от рода на изкълчване по време на акробатичен скок от шкафа върху леглата, учените са отделили 6 типа потенциално най-опасни секс занимания.

  1. Орален секс

Помощ! 6 вида опасен секс

Оралният секс е сочен от Американският център по контрол и профилактика на заболяванията като един от най-малко опасните видове секс, което не може да не зарадва силната ти половинка. Според статистиката количеството на травмите, получени по време на...фелацио или кунилингус, е нищожно.

Наистина, учените предупреждават мъжете, че опитите за самофелацио са опасни за гръбначния стълб, но не вярваме ти да оставиш половинката си да се изтезава така. По-добре го запиши на йога.

  1. Използване на секс играчки и предмети

Помощ! 6 вида опасен секс

Учени от научното списание Sexual Medicine Review казват, че трудността да се изведе обща закономерност при случаите със секс играчките е в това, че при богато въображение и определена доза смелост – в такива могат да се превърнат най-обикновени предмети.

  1. Поза Ездачка

Помощ! 6 вида опасен секс

Женското влагалище е доста еластично, но не можем да кажем същото и за пениса. Затова позата „жената отгоре“ е травмоопасна най-вече за мъжа. Счупването на пениса е рядко срещано явление, но точно с тази поза според Международното списание за импотенция (да, и ние ахнахме, че такова изобщо съществува!) счупванията са 10% от травмите на пениса. Също така авторите от списанието споделят, че много мъже са толкова смутени от случилото се, че не се обръщат за помощ към лекар, затова официалната статистика не е толкова точна и е занижена.

  1. Мастурбация

Помощ! 6 вида опасен секс

Самозадоволяването няма да ти докара слепота и окосмяване на пръстите на ръцете, но ето че може да причини счупване на пениса и разкъсване на влагалището. При това учените свеждат до знанието ни факти, че в източните страни количеството на травмираните полови органи по време на мастурбация, не са никак малко, просто защото изобретателността на хората не познава граници.

  1. Мисионерска поза

Помощ! 6 вида опасен секс

В същото списание за импотентност, за което ти споделихме малко по-горе, се съобщава, че обикновена мисионерска поза е причина за счупване на пениса в 26% от случаите на травми на мъжкия полов член. Ето това не го бяхме очаквали!

  1. Коляно-лакътна поза

Помощ! 6 вида опасен секс

И най-опасната поза (за наше успокоение притесненията пак са за мъжа) е коляно-лакътната поза. 41% на са шега работа!

Тук обаче има едно „но“. Изследване от 2014 г., публикувано в списание Advances in Urology, гласи, че най-опасната поза пак си остава Ездачката, защото в разгара на страстта жената може и да не забележи, че нещо не е както трябва.

За финал: хетеросексуалният секс е посочен като по-рискован от хомосексуалния. Съотношението на потърсилите помощ при такива травми е 67% към 10%. Е, ти и сама разбираш, че това не е повод някой да си смени ориентацията. Нищо подобно не искаме да ти кажем.

Бонус! Фистинг!

В списание „Съдебна и правова медицина“ не наричат по никакъв друг начин фистинга, освен „опасна сексуална практика“. И защо? Заради 14-те изследвания, които потвърждават, че в 22% от случаите подобни секси забавления приключват с травми на половите органи. Не на пениса, разбира се, а на влагалището или дебелото черво.

Така че, прецени сама кое ти е по-скъпо.

** ГОРЕЩИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ СЕКС ФАКТИ!

52% от израелските читателки на Cosmo гледат порно.

23% от испанските читателки на Cosmo са правили групов секс.

94% от италианските Cosmo фенки биха предпочели непривлекателен партньор, който е страхотен в леглото, вместо готин, но мързелив любовник.

http://www.cosmopolitan.bg

  1. ОРАЛНИЯТ СЕКС Е ПОЛЕЗЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ
  2. Родители изпращат малките си дъщери в секс лагери, за да изгубят девствеността си
  3. Презервативите са източник на зараза
  4. Мъжът може да стане излишен
  5. Сексът - терапия за всеки ден
  6. Електрошок за безопасен секс прилагат в Сърбия
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди