изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:26 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 5.02.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 5.02.2018





  • На 2 февруари, около 02:05 часа в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,33 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.К. (36 г.) от град Добрич, известен на МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 2 февруари, около 12:20 часа в град Балчик е извършена проверка на частен имот, обитаван от К.Н. (52 г.), известен на МВР. В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 2 февруари, около 16:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети в град Добрич. От извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,54 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Ю.М. (41 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 2 февруари, около 21:40 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения Е.М. (25 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 6,15 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 2 февруари, около 13:00 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от частен имот на територията на с. Белгун, обл. Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор, домашно имущество и приемник. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 2 февруари, около 08:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „БМВ” паркиран по ул. „Войнишка” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на предно стъкло, неизвестен извършител е извършил кражба на два предни фара и предно дясно огледало от МПС. По случая е образувано досъдебно производство.
  •  На 3 февруари на територията на град Добрич е проведена специализирана полицейска операция по противодействие на извършителите на телефонни измами. Операцията е проведена от служители на Сектор Криминална полиция при ОД МВР Добрич под ръководството на ГДНП. В хода на операцията е задържан криминално проявения С.Н. (27 г.) от с. Коларово, обл. Силистра.
  • На 3 февруари, около 17:15 часа 77-годишна жена от град Добрич получава обаждане на домашния си телефон от непознат мъж, представящ се за служител на МВР. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимия полицай заявява, че в момента се провежда полицейска операция и е необходимо съдействието на възрастната жена за залавянето на извършители на телефонни измами. Около 17:20 часа жената изхвърля през терасата на жилището си сумата от 2 200 лева. В момента на вземането й, полицейските служители успяват да задържат 27-годишния участник в телефонната измама. Задържания е привлечен в качеството си на обвиняем по случая. Работата продължава.
  • На 4 февруари, около 10:45 часа е получено съобщение за опит за грабеж на дамска чанта в района на Стоматологията в град Добрич. На място е установено извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана П.В. (41 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 4 февруари, около 13:30 часа е получено съобщение за противозаконно отнет лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, паркиран по бул. „Добричка епопея” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 4 февруари, около 01:15 часа е получено съобщение за пожар в стопански двор на територията на с. Славеево, обл. Добрич. Вследствие на огнената стихия са унищожени 200 броя ролон бали фураж, трактор „Ландини” и около 300 м2 покривна конструкция. В резултат на дима в съседното помещение са открити задушени 44 броя крави и 3 броя телета. Работата по установяване на причините довели до инцидента продължава. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди