изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:08 EET
Депутатът Пламен Манушев се срещна с възрастни хора от Добрич    
Политика Да се въведе справедлив принцип за определяне на размера на таксата за битови отпадъци – за това апелираха възрастните хора от Добрич на среща с народния представители и областен координатор на ГЕРБ Пламен Манушев и общинския ръководител на партията в Добрич Красимир Николов. Те гостуваха на пенсионерски клуб „Европейски гласове“.



Пенсионери споделиха, че е крайно несправедливо самотно живеещи да плащат колкото многочленни семейства. Вицеадмирал Пламен Манушев припомни, че неколкократно ГЕРБ се опитва да въведе нова формула за определяне на такса „Смет“, според количеството на изхвърления отпадък, а не според данъчната оценка на имота. Срещу предложението обаче сериозно се възпротивиха от Националното сдружение на общините.
Членовете на клуба поставиха инфраструктурни проблеми, като заявиха, че искат да живеят в чист и подреден град, където да има ефективен контрол.



След поставен въпрос във връзка с намеренията за добив на газ на територията на Генерал Тошево Пламен Манушев припомни, че народните представители от ГЕРБ излязоха със специална декларация, в която заявиха, че няма да подкрепят тази инвестиция, докато има и най-малките съмнения за живота, здравето и поминъка на добруджанци. Народният представител информира, че неотдавна РИОСВ-Варна излезе с решение, че не одобрява разработването на находище „Спасово“ за проучване и добив на природен газ.
В края на срещата певческата група към клуба, която е носител на много отличия, поздрави гостите с най-новите песни, с които ще участва в конкурси и фестивали тази година.
ГЕРБ-Добрич


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди