изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:28 EEST
ФУТБОЛИСТИТЕ НА ТЕРВЕЛ ЩЕ ИМАТ ТРИ КОНТРОЛИ    
СпортФутболистите на Септември (Тервел), които преди две седмици започнаха предсезонната си подготовка, ще изиграят три контроли преди подновяването на първенството в Североизточната трета лига. Първата проверка ще е на 11 февруари със състава на Интер (Добрич), на 18 февруари момчетата на треньора Валентин Пейчев ще срещнат Устрем (Дончево), а на 25 февруари – Орловец (Победа). 


Първенството ще бъде подновено на 24 февруари, но в първия кръг за Новата година тервелският тим ще почива, той като Доростол (Силистра) се отказа от участие в шампионата. Седмица по-късно момчетата на Валентин Пейчев ще гостуват на Ботев (Нови пазар).
От Валентин Пейчев научихме, че избраниците му ще се подготвят за втория дял от първенството изцяло в домашни условия. Двама са състезателите, които са напуснали отбора - халфът Данис Кадир, който прие предложението занапред да носи екипа на Добруджа, и Димитър Пенчев.       
Във временното класиране на Североизточната трета лига отборът на Тервел е на осма позиция с актив от 19 точки – след 6 победи, 1 равенство и 7 загуби. Начело в подреждането с 41 точки и без нито една загуба от началото на сезона е съставът на Добруджа.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди