изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 8 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/









ОВЕН - С каквото и да се занимавате днес, запазете спокойствие и присъствие на духа. Препоръчително е да не предприемате нови неща, като работите по приключване на текущите.

ТЕЛЕЦ - Днес ще се толерират градивни действия, насочени към семейството, другите и бъдещето. Обществената ви ангажираност също ще дава резултати, така че бъдете активни.

БЛИЗНАЦИ - Съсредоточете се върху ангажиментите ви, свързани с текущи задачи, и поне днес не се обвързвайте с нови проекти. Започнете ги от сряда, когато енергиите ще са по-благосклонни.

РАК - От изпълнението на важна за вас задача ще зависят по-следващите ви действия, за това бъдете съсредоточени, като потиснете нетърпеливостта си. Приключването й ще ви отвори нови възможности и ускорено придвижване напред.

ЛЪВ - Отдайте предпочитанията си на нещата, които са ви близки и им се посветете. Сигурно е, че ще имате успехи. С участието си в съвместно мероприятие ще подобрите финансите си.

ДЕВА - Организираната ви програма ще ви позволи да свършите много задачи. Хранете се пълноценно и приемайте повече течности, като избягвате стимулиращите напитки.

ВЕЗНИ - Повече внимание отделете днес на семейството и дома, има неща, които очакват само вас. Не по-малко отговорни ще бъдете и в професионалните си изяви.

СКОРПИОН - Предвижданото стартиране на нов проект отложете за сряда, а днес се съсредоточете върху текущите си задачи. Като част от екип, покажете умения и опит, бъдете в полза на повече хора и сами ще се почувствате доволни.

СТРЕЛЕЦ - Практичността ви днес ще излезе на преден план, а с нея и нуждите ви. Но наред с това ще бъдете мотивирани да продължите с обществената си и социална дейност.

КОЗИРОГ - Прибързаността и нетърпението ви днес могат да ви създадат главоболия. С разумен подход ще отхвърлите повече задачи, без да влагате излишно емоции и загуба на време.

ВОДОЛЕЙ - Направете нещо повече за себе си, като започнете здравословна диета, спортувате или просто се погрижите за нуждите си. Активните и делови от вас ще имат подкрепа и без затруднения ще постигат желаните резултати.

РИБИ - Денят ще ви изненада с добрите развития, на каквито тайно сте се надявали. Подгответе се за новости от различен характер, но доколкото от вас зависят те, ги отложете за сряда.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди