изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:10 EEST
Плащат 1000 лева на мъж, за да не бие съпругата си?!    
Новини Родителите на родопчанка били принудени да плащат пари на зет си, за да не я пребива. Данъкът „Спокойствие” дори достигал 1000 лева. Шокиращите разкрития направиха в съда роднини на жена от момчилградско село. Тя била редовно малтретирана от съпруга си след като заминала с него в Турция. Мъжът посягал и на двете им невръстни деца, разкриха за 24rodopi.com запознати със случая.


Кошмарът за жената започнал малко след брака й. Той бил сключен през 2012 година. Първоначално със съпруга й живеели в Загорско. По-късно обаче се преместили в Бурса, при родителите на мъжа. Родили им се две деца…
„Той не работи, започна да пие и да взема наркотици. Биеше я постоянно, посягаше и на децата. Пред мен, докато бях на гости, я удари и й разкървави носа, след това удряше и малките. Поиска пари, за да спре да я наранява”, разкри пред магистратите в Момчилград майката на станалата жертва на системен тормоз родопчанка. Семейството се принудило да изпрати на съпруга 1000 лева, за да спрат побоищата. Това обаче така и не се случило, а Р.О. продължил да иска пари. Според близките на жената, той изнудвал с данък „Спокойствие” и брата на съпругата си.
Тормозената жена успяла да избяга от него с по-голямото си дете. Върнала се при родителите си и започнала работа в завод край Момчилград. Не успяла да отведе и по-малкото си детенце, заради липсата на паспорт.
Съдът в Момчилград разтрогна брака между двамата и даде пълните родителски права на майката. Бащата пък ще трябва да плаща издръжка в общ размер на 257 лева и 50 стотинки.

24rodopi.com


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди