изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:32 EEST
Безпрецедентни земетресения, вулканични изригвания и свирепа банкова криза в Европа, вещае ясновидец №1 на Острова    
По света Крейг Хамилтън-Паркър, известен британски парапсихолог, медиум и мистик, публикува прогнозите си за 2018 година на своя сайт. Паркър нашумя с прогнозите си за излизането на Великобритания от Европейския съюз, както и за победата на Тръмп на изборите в САЩ. Той е озаглавил текста си "Психологически и астрологични прогнози за 2018 година". В него прогнозира, че годината ще е изпълнена с политически сътресения и екологични кризи, причинени от безпрецедентни климатични условия.

"Годината ще ни поднесе безпрецедентни земетресения, вулканични изригвания и свирепо време. Вероятно скоро ще има голямо изригване на вулкан в Исландия и в Индия. Вулканът Везувий също ще се събуди, виждам и проблеми на остров Иския, Италия", са някои от екологичните му прогнози. За политическите събития Крейг Хамилтън-Паркър има отделна глава в текста си. В центъра е Северна Корея. "Търговското ембарго срещу Северна Корея ще се провали, но положението в тази страна ще се влоши и е възможно народът да свали Ким Чен Ун от власт. Терористи ще атакуват от въздуха с химическо оръжие столица в Европа, най-вероятно Лондон или Берлин, или и двата града", твърди медиумът. В сферата на икономиката, Крейг Хамилтън-Паркър смята, че основният проблем ще е Италия. "Банковата криза в Италия ще се разрази отново и ще предизвика масови фалити на хора, както и отнемане на домовете им от банките. Еврото ще поевтинее, а през 2019 година ще започне драматичен икономически спад в Европа. Паундът и доларът остават сигурните убежища за инвеститорите", прогнозира медиумът, цитиран от Dir.bg. Той има отделен раздел за САЩ и Тръмп. "Опит за сваляне на президента Тръмп в средата на 2018 година ще се провали. Тогава той ще започне мащабна търговска сделка с Великобритания и това ще разтърси ЕС. Става дума за оръжие, високотехнологични производства и автомобили. Няма да има стена между САЩ и Мексико. Ще потъне военен кораб на САЩ, като това ще бъде представено като терористичен акт", смята Крейг Хамилтън-Паркър.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди