изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:32 EET
Белградската певица Елена убита жестоко и мъчително от мъжа си пред очите на дъщеричката им    
По света Висшият съд в Белград повдигна обвинение срещу 39-годишния Зоран Марянович за това, че е убил по особено жесток и мъчителен начин съпругата си – 33-годишната Елена. В близост до мястото на престъплението била и малката им дъшеря, съобщава македонското издание „Вечер“. Експертиза е показала, че певицата от столичния клуб „Гранд“ е загинала на мястото, където е била намерена. Обвинението смята, че тя е убита от мъжа си, вероятно с метален предмет, с който й били нанесени осем удара.

Певицата е убита в канавка до пътя за Борча. Тя искала да избяга, но Зоран тръгнал с дъщеря им след нея. Когато я настигнал, оставил момиченцето да стои, а той започнал да нанася удари по ръцете и главата на жена си. Удрял я по главата докато се опитвала да избяга. Безжизненото й тяло е престояло най-малко 6 часа във вода преди да бъде открито от полицейски кучета. [null] ДНК на Зоран е била намерена на ластика й за коса и по батерията от телефона й. Генетичният материал, обаче, може да и на някой друг от мъжете от семейство Марянович.



Криминалистите открили следи от кръв от Елена на задната седелка на мерцедеса на мъжа й, както и по пода и багажника. Има кръв и от самия Марянович. В хода на разследването Маянович твърдял, че не е стъпвал на местопрестъплението. За смъртта на Елена той може да лежи в затвора 40 години. Вчера му беше повдигнати обвинение във Висшия съд в Белград. Изчезването на певицата е обявено на 2 април 2016 година лично от Зоран. Трупът й е намерен 2 дни по-късно. През цялото време мъжът твърдял, че няма никаква връзка с престъплението.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди