изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:54 EET
НАД 60 ВИДА ВИНА ОТ 8 ИЗБИ ОМАЯХА ВАРНЕНЦИ НА ПРАЗНИКА НА ЛЮБОВТА И ВИНОТО    
НовиниПовече от 60 вида вина, произведени в изби от цяла България, имаха шанс да опитат варненци, които дойдоха на Празника на любовта и виното в Мол Варна ЕАД, организиран за втора поредна година съвместно с Българската асоциация на сомелиерите и виноценителите.

В съботния ден на Пазара в търговския център бяха представени най-добрите образци от продукцията на винарски изби от регионите на Шумен, Тракия и Розовата долина, подножието на Родопите и Стара планина, поречието на Струма, Северното и Южното Черноморие („Братя Минкови“, „Присое“, „Едоардо Миролио“, „Вила Юстина“, „Страцин“, „Трастена“, „Царев Брод“ и „Логодаж“). Гроздови еликсири от древни български сортове, вино от 100% био малини и ягодово шампанско събраха овациите на гостите на празника.

Вкусът на еликсирите бе гарниран с виртуозните музикални миксове на DJ Ivo-But-Not и искрящия глас на певицата Надина Калоянова.

Невяна ТРОЯНСКА

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди