изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:58 EEST
ДОБРУДЖА ЗАГУБИ ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ С 2:0 В КОНТРОЛА    
СпортВ предпоследната си контрола от зимната подготовка футболистите на Добруджа загубиха на стадион „Дружба” с 2:0 от втородивизионния Черноморец (Балчик). „Жълто-зелените”, които са лидери в Североизточната трета лига и целта им е да се завърнат при професионалистите, започнаха добре срещата е в 15-ата минута бяха близо до откриване на резултата - Кристиян Петков стреля силно от около 20 метра, но топката мина над вратата.

 Десетина минути по-късно опитният халф на гостите от Белия град Ахмед Хикмет изпълни добре пряк свободен удар, но стражът на добричлии Иван Иванов успя да избие топката в корнер. При последвалото центриране капитанът Черноморец Генади Луго се оказа най-съобразителен в наказателното поле и с глава прати топката в мрежата на Добруджа - 0:1. В началото на второто полувреме тимът на Георги Иванов-Геша отбеляза втори гол, който се оказа последен в срещата.
Неофициален дебют с екипа на добричкия тим направи най-новото попълнение в отбора – нападателят Беадир Беадиров, който преди Нова година носеше екипа на Черноморец (Балчик) във Втора професионална лига.
Това бе петият мач за Добруджа по време на зимната подготовка. Момчетата на Диян Божилов участваха в турнира „Балчик къп”, в който изиграха четири мача, като записаха равенство със Суворово 1:1 и три загуби - от Витоша (Бистрица) с 0:2, от Ботев (Враца) с 0:3 и от Лудогорец-2 с 0:1.
До подновяването на първенството в Североизточната трета лига „жълто-зелените” ще имат още една контрола в Добрич – на 14 февруари с Лудогорец-2 (Разград). Първенството в третия ешелон ще бъде подновено на 24 февруари, когато на стадион „Дружба” ще гостува съставът на Хитрино.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди