изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:20 EEST
РУСКАТА АГАТА КРИСТИ АННА ДАНИЛОВА: “УБИЛА” СЪМ ОКОЛО 200 ЧОВЕКА”    
НовиниРуската писателка Анна Данилова е автор на десетки бестселъри, с които опъва нервите на милионите си читатели по цял свят. Те продължават да се подлагат на това мазохистично удоволствие и тръпнат в очакване на следващата й книга. А Анна Данилова реши да се скрие на затънтено място в България – в обятията на втория си съпруг, в който е влюбена и вече свързана с брачен съюз, и да твори на спокойствие криминалетата си.

В края на миналата година руската Агата Кристи подписа поредния си договор с най-голямото издателство в Русия – “Ексмо”. Срещу крупна сума то купува следващите й 10 книги, които още не е написала.
“Женски Тайни” реши да разбере защо Анна Данилова се засели у нас директно от първоизточника.
- Колко човека сте “убили” досега?
- Не съм ги броила. Имам петдесетина криминални романа. Във всеки от тях има средно по 3-4 убийства. Значи се получава, че съм убила между 150 и 200 човека. Страшно е, нали?

МАЙКА НА ЗАГИНАЛО ПРИ КАТАСТРОФА МОМИЧЕ: ПИЙТЕ, КАРАЙТЕ И УБИВАЙТЕ - ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НЯМА СТОЙНОСТ!
"Възмутена съм, а и не само аз - а ние родителите, семейството, приятелите, от решението на Върховния касационен съд". Това сподели пред репортер на НДТ Нели Славова - майка на Зорница Славова, която през октомври 2006 г. загина при катастрофа във Варненско в лек автомобил, управляван от пиян шофьор. На 1 март м. г. бе сключено споразумение с водача - Светлозар Дучков Дуков. Според него наказателното производство се прекратява, шофьорът е осъден на три години условно с пет години наказателен срок и да заплати разноските по делото - 66 лева. Нели Славова цитира думите на един от юристите на омбудсмана в телевизионно предаване, който е казал, че една присъда трябва да има генерална превенция. "Къде е превенцията, с какво присъдата ще поправи Светлозар Дучков Дуков? Какво се получава в нашия случай - пийте, карайте и убивайте - човешкият живот няма стойност!" - категорична е майката. Тя допълни, че убиецът на дъщеря й вече чака да вземе книжката си - това ще стане през април.
НДТ – 13 февруари 2008 г.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди