изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:57 EEST
10 АКТА СА СЪСТАВЕНИ ПРИ ОБХОД НА ГОРИТЕ В ДОБРИЧКО    
Ред и сигурност10 акта са съставени при обход на горите Добричка област. Шест от актовете, както и седем констативни протокола са съставени от горските стражари при системните проверки в ДГС „Генерал Тошево”. Служителите на стопанството са установили незаконната сеч на общо 3 куб. м дърва за огрев. Конфискувана е каруцата, с която нарушителите се опитали да транспортират дървесината.


За нерегламентирано добитите 0,5 куб. м дървесина служителите на ДЛС „Тервел” са съставили два акта. Толкова отчитат и колегите им от ДЛС „Балчик”, където бързата намеса на горските стражари е предотвратила незаконна сеч в стопанството. Нарушителите успели да добият не повече от 0,25 куб. м дърва за огрев, които са конфискувани.
В рамките на изминалата седмица горските стражари към Североизточно държавно предприятие, част от което са трите стопанства в Добричко, са извършили общо 668 проверки. 153 от тях са в обекти за добив на дървесина, 204 – на превозни средства, 267 – на ловци, а 44 – на други физически лица. На територията на четирите области Варна, Добрич, Търговище и Шумен в периода от 5 до 12 февруари служителите на СИДП са съставили 47 акта и 10 констативни протокола.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди