изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:54 EEST
Конспиролози гръмовно: В Антарктида има гигантски адронен колайдер, предизвиква земетресения и природни аномалии (ВИДЕО)    
Любопитно Антарктида продължава за повечето земляни да е велика загадка, която, както смятат мнозина, човечеството още дълго време няма да може да разгадае. Но конспиролозите се придържат към малко по-друго мнение. Те смятат, че леденият континент пази тайните си само за широката общественост, но не и за силните в света, например, илюминатите, пише Езорейтер. Благодарение на уникалното фитнес приложение Strava днес може да проследява придвижването на потребителите на смартфони с помощта на GPS (Global Positioning Systems).

Например, ако се проследи придвижването на хора в най-тайните места на нашата планета, то може с удивление да се открият поразителни неща. Например, в Антарктида под ледовете се намира загадъчно съоръжение, наподобяващо Големия адронен колайдер на ЦЕРН, само че много по-голямо по размери - около него пък сноват хора с мобилни устройства, благодарение на което конспиролозите са успели да засекат съоръжението. Работата е в това, че спътниковите услуги на Google блокират възможността то да бъде разгледано (за разлика от, например, не по-малко загадъчните пирамиди на континента, което навежда на мисълта за огромната секретност на съоръжението). Най-малкото, авторът на блога The Daily Rabbit Hole не е успял да направи това, колкото и да не се опитваше... Щом под ледовете на Антарктида работи гигантска "микровълнова печка", тогава стават ясни и аномалиите, наблюдавани от изследователската лаборатория на Военноморските сили на САЩ MIMIC (Morphed Integrated Microwave Imagery), чиито произход е ледовития континент на Южния полюс. Затова каналът на конспиролога DAHBOO77, който отделя огромно внимание на тези аномалии, може най-накрая с удовлетворение да съобщи на своите последователи, че причината за тях е намерена.



Трябва да се отбележи, че това не би трябвало да ни успокоява много. Напротив,... Да предположим, че антарктическия колайдер е създаден от земляните, но той е огромен, при това при температура от минус 130 градуса по Фаренхайт, под немислимо дебел лед. Това е просто немислимо. Тогава кой? И по-важното - кога? Най-вероятно в дълбока древност и не от човешки ръце. Но защо тогава този древен колайдер все още функционира, а около него сноват загадъчни работници с мобилни телефони? Още по-шокиращо е твърдението на DAHBOO77, че тази гигантска микровълнова печка създава излъчвания, които предизвикват земетресения и природни аномалии. Наистина ли някой е включил колайдера с цел да унищожи нашата планета?

https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди