изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:19 EET
Българско семейство убито в ЮАР в мафиотски стил (ВИДЕО)    
Новини Българин, който е подсъдим по обвинения за измами с кредитни карти, е бил екзекутиран в Южна Африка заедно със съпругата си, също българка, пише местният Herald Live. Трагедията е станала в дома им в Кейптаун.




Според източници на полицията Анжело Димов (50) и жена му Неси на 47 (според други източници Незабравка) Пеева, са били екзекутирани в мафиотски стил с изстрели в главите. Лаптопите и мобилните им телефони били откраднати. Двамата имат шестгодишна дъщеря, която за щастие е жива. Адвокатът на българина Уилям Бут в момента се грижи за момичето. Съседи на българите казват, че не са чули нищо в нощта на убийството, кучето също е било застреляно. Пеева работила в ресторант, приготвяла кейкове за рождени дни и сватби. Тя работила в Нюландс, преди да срещне Димов. Семеен приятел разказва, че бизнесът й бил успешен, но тя не знаела нищо за деянията на съпруга си. Димов има също така 27-годишен син от първия си брак, който бил в барака в двора на къщата и също не е пострадал от нападението. Синът обаче бил сериозно ранен при катастрофа през декември и дори бил известно време в кома, след това се прибрал в България за да се възстанови. Приятел на българката казва, че тя нямала много контакти в Кейптаун. Според нейни близки, екзекуцията е свързана с негови дейности от престъпен характер.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди