изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:57 EEST
7 филма, в които актьорите наистина са правили секс    
Любопитно Понякога режисьори и актьори отиват много по-далеч, отколкото изисква обикновено заснемане на определен епизод. И всичко това заради това да се постигне в зрителя пълно усещане за реалност.










1. «Нимфоманка»

История на еротическите преживявания на жените от рождението им до 50-годишнината, която се разказва от името на героинята Джо. Режисьорът Ларс фон Триер казвал, че в неговите кинокартини ще показват замо реален секс. Но има информация, че в откровените сцени все пак са действали порноактьори.

2. «Всичко за Анна»

История за Анна, коята през целия филм се опитва да забрави своя най-добър любовник, а накрая се връща при него. Финалните 10 минути - чисто порно.


3. «Ехо от миналото»

Във филма се разказва за това как младият Салвадор Дали е успявал, има редица откровени сцени. Патинсън, който играе ролята на Дали, по-късно признава, че е мастурбирал за "израз на оргазъм" на лицето си.


4. «Калигула»

Продуцентът и едновременно издател на списание "Пентхаус" Боб Гучионе поискаха да се вмъкнат истински френски сцени без знанието на директора след приключването на снимките.

5. "Кафявият заек"


Професионалният състезател по мотоциклетизъм Бад Клей отива в Калифорния за състезанието. По пътя той среща много жени, но всъщност се нуждае само от една. Сцената на орален секс между Бад и неговата приятелка, както създателите на филма уверяваха, беше истинска.


6. «Антихрист»

Възрастна двойка е загубила син - двегодишното момченце излиза през прозореца, когато родителите правят секс. Съпругът, за да спаси съпругата, я отвежда в къща, която е в гъсталака на гората. Този филм се нарича "еротичен ужас". В интимните сцени  не са използвали замествания.


7. "Клуб на късовете"

Филм за подземен клуб в Ню Йорк, където младите хора идват да правят секс.  Лентата е изпълнена със сцени на хетеросексуален, хомосексуален и групов секс. Всички сцени, както уверява директорът, са реални.


https://sensum.club

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди