изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:05 EET
ДВЕ ЧУДЕСНИ ИНИЦИАТИВИ НА ХУМАНИТАРНАТА ГИМНАЗИЯ    
ОбразованиеУченическият съвет на Средно училище „Свети свети Кирил и Методий“ в град Добрич убедително заявява мястото си в общността на учебното заведение, като организира две чудесни инициативи - бал на гимназистите „Любовта опиянява“ и поклонение пред Апостола на българската свобода Васил Левски.


За първи път ученическият съвет на Средно училище „Свети свети Кирил и Методий“ организира бал на гимназистите - от ученици за ученици - под надслов „Любовта опиянява“, който се проведе на 16 февруари в ресторант „Албена“ на Висше училище по мениджмънт. Автори на сценария и водещи на вълнуващото събитие бяха чаровните момичета Михаела Иванова от Х „а“ клас и Синтия Назърова от Х „б“ клас. С участието на над 150 ученици от осми до дванадесети клас и техни учители, със забавни игри, музикални изненади, много танци и весело настроение беше отбелязано най-вълнуващото чувство, за което копнее всяко човешко същество, вдъхновението и магията на живота - ЛЮБОВТА.
А както повелява една от най-искрените и спонтанни родни традиции - и ние, Средно училище „Свети свети Кирил и Методий“ - с почит и преклонение ще сведем глави пред живота, делото и примера на Апостола на българската свобода Васил Левски. По инициатива на ученическия съвет и с подкрепата на педагогическия съветник Иво Сейреков, днес на специално изградения кът с лика на Апостола ще се поднасят цветя от ученици, учители и родители, а на телевизора до него ще бъде представяна специално подготвена презентация и ще звучи стихотворението на Христо Ботев „Обесването на Васил Левски“. Така в деня на безсмъртието на Апостола на българската свобода, всеки член на многолюдната ни общност ще има възможност да покаже, че великото дело на Васил Левски е живо и неунищожимо и осветява мислите, делата и пътищата ни и днес!
 
Тодор Георгиев – директор на СУ „Св.кв.Кирил и Методий“
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди