изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:48 EET
ЗАЛОВИХА КРАДЦИ НА ДЪРВА, ИЗДИРВАТ ДРУГИ    
Ред и сигурностТрима непълнолетни са автори на кражба от 13 февруари в Каварна. Установено е, че С.Б.Р, Н.И.Г., Д.С.Р. и П.А.С., за времето от 17,00 часа на 09.02. до 15.00 часа на 13.02.18 г., чрез срязване, са откраднали 190 метра ел. проводници и нацепени дърва за огрев "Гледич", собственост на Л.П.П. от град Каварна. Непълнолетните са направили пълни самопризнания.


Полицията издирва крадец от Балчик, който на 16 февруари е счупил  стъкло на задна лява врата на личния автомобил на жител от село Дончево, паркиран в близост до пречиствателна станция гр. Балчик и е извършил кражба на мъжка кожена чанта, в която е имало лична карта, СУМПС , професионална компетентност за водач на МПС, дебитна карта, портфейл с лични документи на съпругата му, сумата от 10 лв. и зарядно устройство за мобилен телефон. 
Друг крадец е проникнал чрез взлом на прозорец от ПВЦ дограма в частен имот в с. Оброчище и е извършил кражба на 1 ъглошлайф. Имотът е собственост на А. П. К. от гр. София.
Кражба на 2 броя акумулатори от товарен автомобил "Мерцедес" и на 2 броя  акумулатори от товарен автомобил "Волво" е извършена в Добрич. Автомобилите са били паркирани на паркинг по ул. "Калиакра" пред пункт за технически прегледи. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди