изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:58 EEST
МЛАД МЪЖ ЗАГИНА СЛЕД ПАДАНЕ ОТ ЧЕТВЪРТИЯ ЕТАЖ    
НовиниМлад мъж от Добрич загина, след като падна от четвъртия етаж на терасата на апартамента, в който живее, научи НДТ. Трагедията се разиграла около полунощ в нощта на 20 срещу 21 февруари.


 31-годишният Росен Кирчев живеел на семейни начала с млада жена в жилище в блок № 3 на бившите студентски общежития по ул. "Калиакра", собственост на майки му Мария Кирчева. "Около 12 часа жената се развика, че е паднал от терасата. Погледнах надолу и видях, че още хърка" - разказа съсед, който обитава съседен апартамент. Той веднага се обадил в Центъра за спешна медицинска помощ и на полицията. Линейка на центъра пристигнала веднага, но медиците само констатирали смъртта на младия мъж. Направената по-късно аутопсия установила, че 31-годишният мъж е починал от тежка черепно-мозъчна травма и контузия на мозъка.
Съседи вчера не знаеха дали Росен Кирчев се е самоубил, или става дума за трагичен инцидент. Пред полицаите жена му казала, че преди да падне от четвъртия етаж изпил голямо количество алкохол - ракия или водка.

ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ГАИЧ

Присъда от 4 години затвор постанови Районният съд в Добрич днес за Миролюб Гаич. След края на съдебното заседание той беше задържан под стража. Присъдата му подлежи на обжалване. Съдебният състав призна Гаич за виновен за това, че е въвеждал спестители в заблуждение чрез "Югоагент-вложение". Защитата на Гаич заяви, че банковите му сметки са били под разпореждане на прокуратурата и представител на държавното обвинение е посочил да бъдат изплащани само главниците на внесените от гражданите суми. Гаич представи документ, че по банковата сметка на прокуратурата, открита за изплащане на задълженията му, през 1998 година наличността е била 398 826 433 неденоминирани стари лева. По информация на бизнесмена вложителите в Добрич са били 12 хиляди, във Варна-52 000, в Русе около 5 000, приблизително толкова са били спестителите от Бургас, имало е вложители и в Търново и Русе. Гаич посочи, че в документацията му е имало общо един милион договори със спестители, някои от тях с няколко договора.
НДТ – 22 февруари 2008 г.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди