изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:14 EEST
ЛУДОГОРЕЦ ИЗЛИЗА ОТНОВО СРЕЩУ МИЛАН НА ЕВРОПЕЙСКАТА СЦЕНА    
СпортШампионът Лудогорец замина вчера сутринта с чартърен полет от Варна за Милано, където довечера ще гостува на многократния шампион на Стария континент Милан в мач реванш от турнира Лига Европа. Официалната тренировка на шампионите на стадион "Сан Сиро" бе от 20,00 часа, а половин час по-рано треньорът Димитър Димитров даде пресконференция. Разградчани ще се опитат да защитят честта си на отбор от европейска класа, след като отстъпиха с 0:3 в първата среща миналата седмица. Стадион "Сан Сиро" в една от европейските футболни столици е подходящото място да направят това.


Междувременно стана известно, че испанският топ рефер Алберто Ундиано Майенко ще свири реванша между Милан и Лудогорец, който започва 22:05 часа. Характерно за работата на арбитъра е, че предпочита по свободната игра и често разговаря с футболистите, преди да им покаже картони. Майенко вече е свирил двубой на разградчани в Европа - 2:2 при гостуването на Виктория (Пилзен) през 2016 година. Тогава Кешерю изравни с гол в последните минути, а домакините имаха претенции за няколко отсъждания на испанеца. Съдията обаче е по-познат у нас от мача с  легендарните дузпи срещу Стяуа за първото влизане на Лудогорец в Шампионската лига, когато защитникът Козмин Моци прати разградчани в груповата фаза след феноменални намеси като вратар.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди