изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:07 EEST
ИНФОРМАЦИЯ НА АПИ ЗА ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА КЪМ 14.30 Ч.    
Новини ИНФОРМАЦИЯ НА АПИ ЗА ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА КЪМ 14.30 Ч.





  • Възстановено е движението по път II-29 Варна-Добрич. Трафикът по път I-7 Дренци-Венец в района на Венец, в област Шумен, се извършва в една лента, поради аварирал автомобил.
  • Движението по път I-1 Видин – Монтана е ограничено за МПС над 12 т поради снегопочистване в посока от Видин към Монтана. Oбходният маршрут за движещите се в посока от Видин към Монтана е: път II-11 Дунавци – Арчар – път III-112 Добри дол – Тополовец - път III-114 Тополовец – Ружинци.
  • Временно е ограничено движението в изпреварващата лента, при км 192 от АМ "Тракия" в посока София, поради ПТП. Трафикът се осъществява в активната и аварийната лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.  
  • Ограничено е движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона през Котленкия проход по път II-48 Котел - Омуртаг, поради влошена метеорологична обстановка, със силен снеговалеж.    
  • Водачите да шофират с повишено внимание в района на тунел "Траянови врата" на АМ "Тракия", като спазват въведеното ограничение на скоростта - 50 км/ч. поради авария на електрозахранването на съоръжението.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди