изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:38 EET
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюка СВЕТСКА КЛЮКА




  • ПРАЗНИК ЩЕ ИМА ДНЕС в семейството на нашия колега Владимир Димитров. Поводът – рожденият ден на младия господин Ангел Драгански – ученик в ПМГ „Иван Вазов“. Да е здрав, да получава само отлични оценки, да радва всички, които го обичат и да постигне всички си мечти – желаем на рожденика!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Румян Камбуров. Нека е здрав, нека перото му продължи да бъде ярко, нека успява в добрите си начинания!
  • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на д-р Евгени Чобанов. Здраве и много успехи – в личен и професионален план, са пожеланията на НДТ към рожденика, който ще черпи утре!
  • РОЖДЕН ДЕН в неделя празнува Таня Гичева. Да е здрава, да има много поводи за искрени усмивки, да се сбъдват добрите й намерения и да я спохождат само добри неща – желаем на Таня ние от НДТ!
  • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме в аванс на бизнесдамата и общински съветник в община Балчик Даниела Пеловска, която празнува рожден ден в неделя. Нека здравето и успехите да бъдат нейни спътници!
  • РОЖДЕНИК В НЕДЕЛЯ е Атанас Сърбов. За здраве, успехи и много поводи за усмивка са нашите пожелания!
  • ПАК В НЕДЕЛЯ рожденик е и Коста Костов. Да е здрав и да успява във всичко добро, с което се заеме – желаем ние от По-добрия вестник!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди