изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:01 EEST
ФОНДАЦИЯ „КРИС АЛЕКС” НАПРАВИ ДАРЕНИЕ НА ЕГ „ГЕО МИЛЕВ”    
ОбразованиеЕзиковото училище в Добрич получи мултимедии и екран, два лаптопа и софтуер за тях. С дарението си спазваме обещанието, дадено по време на благотворителния бал на гимназията, сподели пред МГ „Добруджа” Миглена Тодорова от Фондацията.  Имаше много варианти – да предложим средства или някаква друга форма на дарение, но преценихме, че първо от това има нужда училището и ще бъде най-полезно в случая, каза Тодорова.


На нас много ни трябват компютърни конфигурации и мултимедии, тъй като тези с които разполагахме вече са амортизирани. Затова като ме попитаха какво е нужно, прецених, че мултимедийна  техника е нещо, което е много необходимо, каза директорът на гимназията Милена Иванова.
 Фондация „Крис Алекс” е създадена преди 3 години от българина Кръстьо Алексиев, живял около 40 години в САЩ, като целта е подпомагане на талантливи деца в сферата на науката, изкуството, културата и спорта.  Действа на регионално ниво, като вече има реализирани доста инициативи, съобщи вчера Радио Добруджа.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди