изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:20 EEST
ЗЛОВЕЩИ РАЗКРИТИЯ В БРИТАНСКО МОГИЛИНО    
НовиниБританско Могилино, което е по-ужасяващо от българското, потресе Великобритания. Бившият дом за сираци и деца с умствени увреждания "О дю ла Гарен" на остров Джърси, самостоятелна британска територия, се оказа дом на насилието и смъртта. Полицията претърсва сградата на бившия дом със специално обучени кучета, след като в събота там бяха открити череп и други останки на дете.

 Според полицията е възможно да бъдат открити още шест тела на умъртвени тийнейджъри, заровени под бетонния под на сиропиталището, съобщи в. "Дейли телеграф". Домът е затворен през 1986 година. Скандалът с "къщата на ужасите" е един от най-тежките случаи на грубо потъпкване на правата на децата в британската история. Претърсването и разкопките в сградата на дома са започнали заради твърдения за физическо, психическо и сексуално малтретиране на деца от преди повече от 40 години, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Децата са били редовно пребивани, изнасилвани и психически тормозени. Много от тях са починали от тормоза, пише в. "Дейли телеграф".

ПРЕСЛАВА Е ПЕВИЦА НА 2007, МИРО И АНЕЛИЯ НАГРАДЕНИ ЗА КЛИП

На 26.02 в НДК се състояха Шестите награди на телевизия „Планета“. Певица на 2007 стана Преслава. С това красавицата повтори успеха си от миналата година, когато също взе най-голямата награда на "Планета". Тя спечели и награда в категорията "Песен на годината" за хита си "Лъжа е". Ивана взе награда в престижната категория "Албум на годината". Дуетът на Миро и Анелия също беше уважен подобаващо и получи статуетка за "Видеоклип на годината" за парчето "Завинаги". Камелия шашна всички с атрактивен тоалет.
НДТ - 27 февруари 2008 г.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди