изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:50 EET
Двойките мислят за сериозна връзка през зимата /СНИМКИ 18+/    
Любопитно Зимните месеци са времето, в което необвързаните започват да се стремят към сериозна връзка и създаване на семейство. Учените твърдят, че студеното време се отразява на мозъка и влияе на начина, по който хората се отнасят към връзките си. Невробиолози от Държавния университет във Флорида установили някои от факторите, които може да са отговорни за това.

Учените изследвали как се държат влюбените прерийни полевки (вид гризачи). Освен че са забавни и сладки, полевките са склонни да създават трайни моногамни връзки. Четете още: Красива, уверена, секси - жената на 31 години! В предишни изследвания учените установиха, че предпочитанието на гризачите към трайните връзки е резултат от любовен коктейл от невротрансмитери в мозъка им, сред които окситоцин, васопресин и допамин. Те открили, че влияние върху начина, по който женските избират партньорите си, оказва количеството окситоцин в областта на мозъка, свързана с наградата и удоволствието. Учените установиха, че ако бъдат направени някои промени в ДНК, ще се промени начинът, по който женските прерийни полевки се държат и предпочитанието им към партньорите. Те открили, че прерийните полевки се интересуват от това дали прекарват време с любовта на живота си или с напълно непознат, само когато определени рецептори в мозъка им, предизвикващи привличане, не са блокирани. Четете още: Защо жените харесват порно? Изследователите установили още, че времето се отразява на начина, по който мозъкът на полевките обработва сигналите на привличането. Те смятат, че подобни реакции се срещат и при хората, но допълват, че вместо анализ на химическите реакции на привличането, малко увереност и усмивка са сигурен начин да срещнете любовта на живота си.

Секс през зимата: 10 начина да се затоплим един друг

Има 10 вида компоненти, които помагат да направи сексуалния живот по-ярък и по-наситен:

- Класика: приближи се един до друг, целува се и се занимава с насилствен секс. 50 минути от френската целувка, 25 минути секс, равен на часа, прекаран в салона. Ако сте уморени от френска целувка, опитайте други целувки. По този начин, се стреми към оргазъм, да се затопли както себе си, така и вашият партньор.

- Еротичен масаж, който увеличава либидото. Не е нужно да имате уменията на професионален масаж, а просто трябва да знаете някои точки на тялото, които, когато щракнете върху тях или да се отпуснете тялото, или обратното, да възстанови силата си. Основните еротични точки са разположени между вътрешната страна на епигастричната кост и сухожилието на калтенеума, както и средната линия на корема. Точковото натискане може успешно да бъде заменено с леки удари.

- Афродизиаците са продукти, които могат да увеличат сексуалното желание. Те включват: скариди, стриди, ягоди, шоколад, канела, ядки, джинджифил.

- Билки, които могат да стимулират либидото. Няколко капки от женшен, бергамот, анасон, върбинка, пачули, здравец или сандалово дърво добавят към aromalampu или вана перфектно повиши възбуда и чувственост.

- Огледало. От секса можете да се забавлявате, когато познавате тялото си перфектно, така че никога не е твърде късно да започнете да го учите. Включете спокойна музика, вземете огледало и най-важното - не се плашете от чувствата си. Този еротичен урок ще ви помогне да се освободите от себе си, да се чувствате смели и уверени.

- Проучване на нови позиции и места за секс. Между другото, времето на новогодишните празници и зимните дълги вечери само за тази цел също се доближават.

- Еротично шоу. Подредете един на друг мини-изпълнения под формата на стриптийз, танц или състезание.

- Ролеви игри, които ви позволяват да разнообразявате и да насищате сексуалния си живот с нови преживявания. Дядо Коледа в пола - тази роля ще направи една жена в очите на един човек необичайно привлекателна и съблазнителна.

- Секс на улицата. Изглежда, какъв вид секс на улицата през зимата може да бъде. Разбира се, в този случай е необходимо внимателно подготовка и определено умение, но това е съвсем реално.

- Сексът в сауната или банята. Вземете горещ душ, отидете в парната баня, капнете няколко капки, разредете с вода, ароматно масло, загрейте и се отпуснете. След това можете да отидете до басейна или джакузито, което може да бъде идеално място за секс.

Е, за да се даде възможност да се насладите на секса не само за себе си, но и за партньора си, струва си да проучите подробно фантазиите и предпочитанията му.

https://www.woman.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди