изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:07 EEST
Проф. Михаил Константинов с категорична прогноза ще има ли сделка за ЧЕЗ    
Новини Към момента данни някой да иска да свали правителството, но има сценарий то само да се свали. Това заяви в ефира на БНТ политологът Кънчо Стойчев по повод казуса ЧЕЗ. Той добави, че можем да гледаме на ситуацията или като на трагедия, или като на виц. "Няколко неща са ясни. Първото, което е, че или ще има сделка и няма да има правителство или обратното - ще има правителство и няма да има сделка. Аз залагам на второто - правителството ще остане, но сделка няма да има", каза Кънчо Стойчев.

Според него правителството е влязло в спирала от скандали през първите два месеца от 2018 година. Проф. Михаил Константинов заяви от своя страна, че скандалът с ЧЕЗ е очевиден и прогнозира, че няма да има сделка. "В момента в България се случиха няколко неща и ако управляващите не го разберат си отиват до дни. Първото май го разбраха - въпросната Конвенция въпреки че и там има шикалкавене. Същата история става тук - ние даже вече не обсъждаме дали е възможно това прехвърляне и защо стана то с пробиви в закона. Край - това прехвърляне народът не го иска", коментира пък проф. Михаил Константинов.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди