изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:56 EET
Община Балчик предоставя за новия туристически сезон свободни площи за търговия със сувенири и други стоки    
Новини Община Балчик предоставя за новия туристически сезон свободни площи по дамбата и алеята "Двореца" за търговия със сувенири, печатни издания, цветя, бижутерия и други, съобщават от кметската управа. Търговците ще могат да извършват дейност в периода от 1 април до 30 септември.

Свободни площи по крайбрежната алея и на алеята към архитектурно-парковия комплекс ще се предоставят и за детски и развлекателни игри. Търговците ще дължат за целия сезон за наетото място такса от 1098 лева според общинска наредба.
Общината ще предостави места и за продажба и създаване на художествени произведения, като изисква кандидатите да имат образование в областта на изобразителното изкуство или да притежават майсторско свидетелство. За тях таксата е по един лев на ден за квадратен метър наета площ за периода от 1 април до 1 май и по два лева за времето от 1 юни до 30 септември.
Общината приема от днес до 16 март документи за участие в процедурата по отдаване на свободните площи.  http://www.bta.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди