изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ /ВИДЕО/










ОВЕН - Силен ден. Активирайте се и приведете в действие смелите си идеи, ще срещнете подкрепа и без много главоболия ще можете да ги реализирате. Ще намерите нужните ви средства за постигане на намеренията си.

ТЕЛЕЦ - Усещането ви, че можете да се справите с нови отговорности не е измамно. Така е и днешният ден ще го потвърди.

БЛИЗНАЦИ  - С участието си в делова среща или друго важно събитие ще покажете решителност и ще респектирате с непоколебимостта си твърдо да отстоявате позициите си.

РАК - Великодушни и целенасочени - такива ще преминете през днешния ден. Съдбата ще се погрижи за намеренията и идеите ви, помагайки ви по-лесно в реализацията им.

ЛЪВ - Екипната работа ще се толерира и освен, че ще постигнете желаните резултати, ще покажете и уменията си да организирате и ръководите. Доходите ви ще нараснат, а за някои това е шанс да бъдат забелязани

ДЕВА - Оживлението при вас е видимо, и в професионалните и във финансовите ви дела хоризонтите са обозрими. На път сте да промените съществуващото положение, ако то не ви удовлетворява, вземайки нещата в свои ръце


"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

ВЕЗНИ -  С цялото си внимание ще се посветите на проблем, съществуващ не от скоро при вас. Имате енергия и желание да покажете способностите си и това ще засили активността ви.

СКОРПИОН - Енергиите ще въздействат благоприятно на активността ви днес и без да се губите в съмнения, ще свършите дори повече от предвиденото. Прагматично ще дадете предпочитание на бързо осъществими проекти.

СТРЕЛЕЦ - Защото сте будни хора, ще реагирате адекватно на случващото се, и дори нещо повече. Ще насочите енергията си към градивни, от полза за повече хора цели.

КОЗИРОГ - Близостта ви с човек, с когото ви свързват общи интереси в бизнеса, в културната сфера или в чисто духовен план ще ви помогне по-лесно да преодолеете  затруднения днес.

ВОДОЛЕЙ - По категоричен и в същото време елегантен начин ще покажете позициите си по важни въпроси, било на работното място, в семейството или на по-високо ниво.

РИБИ - Ако се поддадете на емоциите си, ще забавите темпото. Мобилизирайте се и работете за целите си, ще имате силна подкрепа и реален шанс за успех.


Весна пришла! Оркестр Поля Мориа - Love story - Paul Mauria. Композитор Франсис Лэ (Francis Lai).

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди