изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:25 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА



  • ЛОШИТЕ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ условия не ни позволиха вчера да кажем от сърце „Честит имен ден!“ на всички, които носят прекрасните имена Марта, Мартина, Мартин. Затова го правим днес – с пожелание за здраве, усмивки и слънчеви дни! Честит имен ден – отново с ден закъснение, казваме и на всички с името Евдокия. На тези дами наричаме здраве, щастие и много късмет!
  • РОЖДЕНИЧКА ВЧЕРА беше една прекрасна млада дама - Десислава Попова. Да е здрава, да успява във всичките си добри начинания и да се радва на безкрайната обич на съпруга си Ганчо и двете слънчица вкъщи -  Криси и Спарти, желаем ние от НДТ!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Милко Пенчев – адвокат, общински съветник и лидер на АБВ. От здраве, успехи, сбъднати мечти и позитивни емоции да не се отърве – са нашите пожелания към господин Пенчев!
  • РОЖДЕНИЧКА днес е Румяна Енчева. Здраве – за нея и за всички у дома, много поводи за радост, много добри приятели и много светлина в дните -желаем на рожденичката!
  • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес и на Стоян Иванов, който празнува рожден ден. Да е здрав и да му се случват само хубави неща са пожеланията на екипа на НДТ!
  • НАВРЪХ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК – 3 март, рожден ден празнува председателят на РИК – Добрич, юристът Добромир Добрев. Здраве, успехи, късмет, добри дела и добри приятели желаем на рожденика!
  • РОЖДЕНИК утре е Стоян Арнаудов, или казано накратко – нашият приятел Поньо. И макар да живее във Варна, знаем, че ще прочете сърдечните ни поздрави от страниците на вестника, който дълги години печаташе. Здраве, щастие и късмет желаем на рожденика!
  • СЪЩО НА 3 МАРТ рожден ден празнува Васил Атанасов - главен счетоводител на Бюрото по труда. От здраве и успехи да не се отърве. И нека осчетоводява много-много средства за важната за хората институция!
  • НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК е двоен за нашата колежка Владка. Поводът е рождения ден на сина й Красимир. Здраве, много семейно щастие с прекрасната Лили и много лудории на слънчевите Катя и Нана желаем на рожденика!
  • РОЖДЕНИК на 4 март е колегата от Тервел Живко Колев. Здраве и успехи му желаем ние от НДТ! И нека продължи да „запечатва“ с фотоапарат и фотокамера щастливи моменти от живота!
  • ВАЛЕЙБОЛНИЯТ СПЕЦ Евгени Попов празнува рожден ден на 5 март. Да е здрав, да е все така всеотдаен към красивия спорт, да е все така обичан от съпругата си Марияна и да е все такъв образцов дядо – желаем от цялото си сърце на Евгени, когото смятаме за прекрасен приятел на По-добрия вестник!
  • ДИРЕКТОРКАТА НА детска градина „Слънчице“ е рожденичка на 6 март. От сърце й желаем здраве и слънчеви дни. И нека повереното й детско заведения винаги блести в слънчеви детски усмивки!


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди