изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:30 EEST
Нещата стават зловещи! Кипърец май насъскал кучетата, изяли българката на полето    
По света 54-годишен баща и 27-годишният му син са задържани вчера в ареста във връзка със смъртта на българката, за която се смята, че е изядена жива от кучетата на заподоздряните в Герокипу, докато била на полето в търсене на работа, пише Cyprus Mail. Двамата са стопани на постройки близо до мястото на трагедията, в които са били държани поне пет ротвайлера. В момента задържаните отричат всякакво съпричастие към случилото се.

Кипърската полиция обаче обяви, че синът най-вероятно ще получи обвинение за умишлено убийство, което най-вероятно означава, че е насъскал зверовете срещу българката. Бащата е заподозрян в съучастие в прикриване на престъплението. Ще останат зад решетките поне четири дни. Патолози направиха втора, а после и трета аутопсия на загиналата 46-годишна Петрана Николова. Те потвърдиха, че раните, причинили смъртта, са нанесени от кучета. Полицията твърди също така, че има доказателства, че заподозрените имат още две кучета, които най-вероятно са убили българката. Свидетел е казал, че също е бил нападан от кучетата на заподозрените, но се отървал. Предполага се, че двата ротвайлера, причинили смъртта на Николова, са били отведени на неизвестно място, застреляни и погребани. Другите пет кучета, открити в постройката наблизо, най-вероятно нямат нищо общо със случая. След обиск в къщата на 27-годишния кипърец, полицаите открили множество оръжия, регистрирани на друго име. Николова пристигнала на острова заедно с приятеля си само няколко дни преди да срещне смъртта си. Жената се надявала да намери работа. Нейният партньор Иван Иванов помоли за финансова помощ, за да може да отнесе тялото й обратно в България.


Приятелят на Петрана Иван Иванов (вляво)

Според Cyprus Online разноските по транспорта на тялото на българката са поети от международната консултантска компания KPMG.

https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди