изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:51 EEST
Памела Андерсън разказа за Хефнър, Путин и Асанж /18+/    
Светска клюка Памела Андерсън даде просторно интервю на британския журналист Пиърс Морган, публикувано от The Sun. В него известната актриса и модел разказа за отношенията си с Хю Хефнър, за връзката си с Джулиън Асанж и срещите си с руския президент Владимир Путин.



50-годишната звезда си припомни участие в един купон в къщата на Хефнър, когато се оказала в спалня със седем голи зайчета на "Плейбой", които искали да гледат как тя ще прави секс с бизнесмен.

"Това бе едно от най-лудите ми приключения в Лос Анжелис. Не искам да си припомням и да разказвам какво точно се случи, но мога да потвърдя, че в къщата на Хю ставаха безумни неща", каза Памела.

Тя обаче посочи, че не е очаквала от нея да се иска да се включи в такава оргия.



"Спасителката" обаче видимо се притесни, когато бе попитана дали е имала близки отношения с Джулиън Асанж. Пресата в Обединеното кралство на няколко пъти я засече да посещава основателя на Уикилийкс в посолството на Еквадор в Лондон.

Тя призна, че обожава Асанж, но отрече да е имала интимни отношения с него, тъй като двамата са били само "добри приятели". Памела разказа и за срещите си с руския президент Владимир Путин. Запознанството между двамата станало през 2009 година, когато актрисата изпраща писмо до него с молба да забрани лова на тюлени и износа на изделия, направени от кожи на животни.



Андерсън е получила лична покана да присъства през 2012 година на встъпването на Путин в поредния му президентски мандат. Тя смята, че Путин е искал от нея само да му връчи букет по време на церемонията, но тя така и не успяла да попадне в списъка на поканените.

"Понякога двамата се оказвахме едновременно на едно и също място", призна все пак Памела.
dir.bg

ОЩЕ ЗА ПАМЕЛА АНДЕРСЪН

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди