изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:53 EEST
ЗАГИНАХА В КАТАСТРОФА 43-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ И 73-ГОДИШНА ОТ КАЛИПЕТРОВО    
Новини

Двама души загинаха при жестока катастрофа с училищен автобус по пътя Добрич – Варна вчера. Заради тежкия пътен инцидент се наложи затварянето на пътя Добрич – Варна около 14.20 ч., по искане на ОД на МВР – Варна. В района между селата Любен Каравелово и Зорница са се сблъскали училищен автобус и джип. Автобусът е бил празен.



Загиналите двама души са пътували в джипа. Полицейски екипи изясняват причините и обстоятелствата, довели до инцидента. Движението в района временно бе спряно и в двете посоки,  автомобилите ползваха обходния маршрут е през с. Новаково.

Починалите са 43-годишен добричлия и 73-годишна жена от силистренското село Калипетрово. По първоначална информация 43-годишният мъж бил зад волана на джип шевролет, заради хлъзгавия път и слабата видимост, изтървал контрол на джипа, навлязъл в насрещното движение и се забил челно в идващ насреща му училищен автобус. Автобусът в това време е бил празен, в него не е имало деца. Шофьорът му не е пострадал.

НДТ




 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди