изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:55 EET
ДОПЪЛНИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА ПРОЖЕКЦИЯ НА ФИЛМА „ПРИВЛИЧАНЕ“    
ПолитикаПоради големия интерес, ГЕРБ-Добрич организира допълнителна безплатна прожекция на новия български филм „Привличане“. Въпреки лошите климатични условия в сряда, голямата зала на кино клуб „Икар” бе изпълнена с почитатели на българското кино. За тези, които не успяха да гледат новата българска лента, ГЕРБ-Добрич осигурява такава възможност днес - 7 март, от 20,45 часа.


Входът  отново ще става с покани, които могат да се получат от офиса на ГЕРБ на бул. „25 септември” №3 /срещу „Стара къща”/.
“Привличане” пребори три холивудски заглавия и е номер едно в родния боксофис за изминалия уикенд. Филмът, с който Яна Маринова дебютира като сценарист и продуцент в съдружие с Башар Рахал, се озова на първо място в класацията на кината и се нарежда сред едни от най-гледаните български филми през последните години. 
Публиката е очарована както от начина на заснемане и модерния диалог, така и от изключително силния саундтрак, в които участват музикални звезди, познати в България и чужбина. В главните роли са любимците на публиката Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Башар Рахал, Радина Боршош и Владо Пенев, като по нищо не им отстъпват и младите надежди на българското кино Живко Симеонов, Живко Сираков, Михаил Недялков, Анастасия Левордашка, Надя Керанова, Васил Илиев и Спартак Тодоров. ГЕРБ -Добрич


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди