изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:27 EEST
30-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ТЮЛЕНОВО Е ПРЕДАДЕН НА СЪД ЗА ДЪРЖАНЕ НА НАРКОТИЦИ    
Новини30-годишният Ивелин Ил. от Тюленово е предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна.Той ще отговаря за държане на високорискови наркотични вещества без надлежно разрешително с цел разпространение.

Общата стойност на намерените и иззети при полицейска проверка на два автомобила, собственост на подсъдимия, и в обитавания от него апартамент под наем е 1316 лева. Престъплението се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години  и с глоба от 5000 до 20 000 лева.

Престъпната дейност на Илиян била установена на 28 октомври 2017 г. Колата на подсъдимия била спряна за проверка. Служителите на реда от ОД на МВР във Варна установили, че свидетелството за правоуправление на Ивелин Ил. е отнето.
При пристъпване към обиск на нарушителя, той се опитал да скрие наркотичните вещества, които носел в себе си. От притеснение обаче пакетчетата паднали на седалката на колата. Така у него били намерени и иззети 9 таблетки метамфетамин, както и бяло вещество на прах и бучки, което реагирало на амфетамин.
При претърсване на жилището, където живеел Ивелин, били намерени още наркотични вещества. В паркирания пред входа му друг автомобил полицията иззела три торбички с амфетамини, като само в едната количеството било почти 40 грама. Иззети са били и две електронни везни, както и опаковки от наркотици.

От началото на досъдебното производство Ивелин Ил. е задържан под стража с определение на Варненския окръжен съд. В края на януари тази година съдът е изменил най-тежката мярка за процесуална принуда в домашен арест.
Предстои делото срещу 30-годишния мъж, държал различни видове наркотични вещества с цел разпространение, да бъде насрочено за разглеждане във Варненския окръжен съд, съобщи Дарик радио Добрич.

 

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди