изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:02 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА




  • РОЖДЕНИК ВЧЕРА беше председателят на дружество «Военноинвалид» в Добрич Димитър Илиев. Макар и с ден закъснение, желам на г-н Илиев да е здрав, да продължава все така сърцато да се грижи за хората от организацията, да има много поводи за радост и много искрени приятели!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Братой Братоев - директор на "Булбанк" - клон Добрич. Желаем му здраве, щастие и пълни банкови трезори.
  • РОЖДЕНИК ДНЕС е Пламен Станчев – общински съветник в община Добричка и великолепен художник. На общественика желаем все така отговорно да работи за благото на хората от общината, а на твореца – четката му да запечата за поколенията цялата красота, която успее! Желаем още семейно щастие, слънчеви усмивки и много радостни мигове!
  • ПРАЗНИК ИМА ДНЕС главната медицинска сестра на Психодиспансера в Добрич Марияна Жулева. Здраве, успехи, късмет, много радост и много искрени благодарности от излекувани пациенти желаем на дамата, която днес сто процента ще почерпи за рождения си ден!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес и на доскорошната дългогодишна директорка на ЦДГ 8  Мария Христова. На педагожката, която продължава да обучава по-младите си колежки, желаем от здраве, поводи за усмивки, слънчеви дни и радост да не се отърве!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди