изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:37 EEST
Жените, които всеки мъж трябва да има    
Любопитно Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с която искат да прекарат живота си. Въпреки това, преди да се ожени, всеки мъж мечтае да бъде с някоя от жените в следващата класация.

Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с която искат да прекарат живота си. Въпреки това, преди да се ожени всеки мъж мечтае да бъде с някоя от жените в следващата класация.

 

Алфа жената

Тя има повече опит, може би е по-възрастна и определено по-мъдра. Не става дума за момиче, което се забавлява с приятелки и сваля красиви мъже в нощни барове. Този тип жени знаят точно какво искат и как да го получат. С нея може да бъде само мъж, който има достатъчно самочувствие и не се съмнява в своята мъжественост. Ако решите да имате връзка с такава жена, не очаквайте тя да прави компромиси.

Успешната, но скромна

Mила и добра, тя винаги е любимката на компанията. Знае как да се държи във всяка ситуация. Не очаквайте от нея да ви прави сцени, тъй като тя е над тези неща. Този тип жена е създадена за дълга връзка. Не очаквайте от нея секс за една нощ.

Секси и недосегаемата

Тази жена рядко се събужда преди обяд. Винаги има буйна коса, тъмен грим и похотлив поглед, напомнящ за изминалата нощ. Тя е кралицата на дансинга, в клубовете всички погледи са вперени в нея, но тя не забелязва никого. Не очаквайте сериозна връзка с такъв тип жена, но това не пречи да се насладите на незабравимо забавление.

Добрата приятелка

Много добри приятелства накрая завършват в спалнята. Мъжете се възхищават на приятелките си, а когато останат сами забелязват колко красиви, женствени и сладки са те. След няколко питиета често обстановката се нагорещява. От всеки зависи дали ще накара приятелството да прерасне в нова връзка или сексът да се превърне в конфузен спомен.

Лудата глава

Лудата глава е скрита мечта за много мъже - тя имат детски дух и съвсем различен ритъм на живот от всички останали. Те са като свеж вятър в горещините и автор на повечето необичайни идеи. Много е вероятно на среща с нея да пиете от огромни чаши и да говорите само за секс.

 

Забраненият плод

Шефката, момичето на най-добрия ви приятел или някоя омъжена жена. Това обикновено са кратки и страстни афери, след които се чувствате ужасно. За това по-често са грешки, на които обаче не можете да устоите.
rozali.com

Хелга Ловекати Helga Lovekaty е сред най-известните руски модели. В началото на годината медиите писаха, че хубавицата е имала кратък романс с играча на Реал Мадрид Хамес Рoдригес.Носителката на титлата „Лейди България” Елизабет Методиева грабна короната на световния конкурс „Топмодел на света”. Красавицата стигна до финала в Ню ДелхиMinttu Virtanen Пилотът на Ферари Кими Райконен се ожени за приятелката си Минту Виртанен този уикенд в Италия. Двамата имат син на година и половина - Робин. Церемонията се състоя в Тоскана на 7 август, а на нея присъстваше и шефът на Скудерия Маурицио Аривабене със съпругата си.Жозефин Скрайвър - сексуалната революция на Victoria's Secret23-годишният супермодел от Флорида Шарлот Маккини Charlotte McKinney е обявена за най-сексапилната жена на света, сочи класация на мъжкото издание Men's Health.

  1. Жестовете, които могат да разтопят всяка жена
  2. Пази се от отровата на идеалната любовница
  3. Първата буква от името показва нуждите на жената във връзката й
  4. Особеностите на женския амурен риболов, или 6 начина да си хванеш годеник
  5. Кога жената отива в чужди мъжки ръце
  6. 10 правила на лошото момиче (в спалнята)
  7. 5-те типа мъже, за които да не се омъжвате
  8. Перфектната любовница е с руса коса, зелени очи и големи гърди
  9. 7 вида приятелки, които всяко момиче трябва да има/
  10. Интелигентната жена трябва да има много любовници
  11. Британките с по 4 любовници едновременно, докато си търсят съпруг
  12. 5-те типа мъже, които ще отровят връзката ви
  13. 10 неща, заради които мъжете зарязват жените
  14. 4-ри типа мъже, които всяка жена трябва да има в леглото си
  15. Кои качества ценят мъжете в жените
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди