изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:17 EEST
ДОБРУДЖА СЕ ОТКЪСНА С 11 ТОЧКИ НА ВЪРХА    
Спорт

Лидерът в Североизточната трета лига Добруджа до голяма степен уби интригата в групата, след като спечели с 2:1 дербито на върха срещу Суворово. Срещата бе от 20-ия кръг на първенстнвото и се проведе на стадион „Дружба” в Добрич. След този успех тимът на Диян Божилов има вече 47 точки и увеличи на 11 аванса си пред суворовци, водени от тандема Живко Бояджиев - Мартин Христов.



Добруджанци откриха головата си сметка в 20-ата минута, когато с удар от границата на наказателното поле Денис Кадир прати топката в мрежата на гостите. В 23-ата минута Станислав Иванов пропусна да изравни от няколко метра, а в 37-ата нападателят на домакините Румен Николов се озова на стрелкова позиция, но ударът му бе неточен. В крайна сметка до края на полувремето друг гол не бе отбелязан и почивката дойде при резултат 1:0 за Добруджа.

Още в първата минута на втората част Беадир Беадиров получи топката по левия фланг и след като пробяга над 20 метра, остана сам срещу вратаря на гостите, но се засуети и не можа да се разпише. Суворовци също имаха своите шансове и в 60-ата минута стигнаха до изравняване на резултата - Даниел Венков засече топката с глава след центриране отдясно. Само шест минути след това Румен Николов се превърна в герой за Добруджа, след като с глава вкара за 2:1 и донесе трите точки за своя тим.

Тази седмица момчетата на Диян Божилов ще имат два мача - в сряда ще гостуват на Калиакра за отложен двубой от 19-ия кръг, а в събота – на Бенковски (Бяла).

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди