изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:14 EEST
Младото секс изкушение на "Плейбой" Анджелина стана на 22! Снимки от купона    
Светска клюка Плеймейтката и фолк-певица Ангелина Атанасова, с прякор Анджелина, отпразнува 22-рия си рожден ден с пищен купон. Тя празнува с голяма компания в столичния „Captain Cook Fish and Beef Restaurants”, а на първата снимка, която публикува в личния си профил, позира с огромен букет от червени рози, пише Трафик нюз бг.











„Щастлива съм, че посрещам рождения си ден с много топлина и огромна усмивка! Изминалата година за мен беше най-трудната ми, изживявайки ужасните панически пристъпи, но след тях бих казала, че съм много по-силна ! Благодаря на семейството ми, че беше до мен и най-вече на баба ми! До мен имаше и още един много специален човек, който никой от вас не виждаше. Той беше най-голямата ми опора през цялото време и за миг не се отдели от мен ! Обичам го с цялото си сърце ! Един наистина уникално добър, успял и галантен мъж, който не заменям за нищо на света!”.



На личния си празник, Анджелина беше избрала да облече оскъден гащеризон в бял цвят, за който тя сподели, че е един от най-търсените артикули от колекцията й.



Тортата за рождения й ден, също беше бутикова и луксозна. По сладкото изкушение бяха наредени обувки, червило, парфюм и чанта, а най-отпред стоеше величествено самата Анджелина, но направена от фондан.



 Партито по случай рождения ден на моделката продължи в хотел „Маринела” , а в по-късните часове, компанията се отправи към столична дискотека, където под звуците на кръшни ритми празнуваха до малките часове на нощта.



Една от поканените на тузарското парти беше Петя Стоянова, известна като Пенелопе от „Ден и Нощ”. Тя не пропусна да се щракне с приятелката си и да публикува няколко лайф видеа от дискотеката, на които двете пушат наргиле, а изненадите не свършват.



С фойерверки на сепарето на компанията се появи още една огромна торта, но този път на върха и имаше фигура на стриптийзьор.



Анджелина изгря с конкурса на „Плейбой” – „Мис Плеймейт” и макар с намеса от страна на пластичните хирурзи, тя е спрягана за една от най-желаните жени в страната.



Освен в модните среди, тя се изявява и като певица, като вече има три заснети видеоклипа, към песните: „И без теб ще мина”, „И със сто да бъда”, която е съвместно с певецът Ангел и „Гърмиш”, която е последното й попълнение.

https://www.blitz.bg



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди