изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:11 EET
МАРЕК ШОКИРА ШАМПИОНИТЕ * ВЛАДО НИКОЛОВ: ОПТИМИСТ СЪМ ЗА ТРЕТИЯ МАЧ    
СпортМарек Юнион-Ивкони (Дупница) поднесе сензацията във втория кръг от 1/4-финалите в Суперлигата, след като се наложи с 3:0 (25:21, 25:22, 25:20) над Нефтохимик 2010 (Бургас) в спортната зала в Дупница. Така двата отбора си размениха по една домакинска победа, а третият решаващ мач на 19 март (понеделник) ще реши полуфиналиста в серията.

Срещата започна оспорвано, но домакините успяха да дръпнат в резултата, запазиха минимална преднина до края на гейма и поведоха. Втората част отново беше изключително интригуваща, като двата отбора отново се гонеха в резултата, но волейболистите на Марек бяха безапелационни в края. В последния гейм момчетата на Иван Тасев започнаха уверено и поведоха с 21:15 срещу шампионите. В края гостите от Бургас успяха да стопят разликата до 20:23, но нищо повече от това.

**********

Треньорът на волейболния Левски Владимир Николов е настроен оптимистично за мач номер 3 срещу Пирин в Разлог от 1/4-финалните плейофи в шампионата. "Сините" се наложиха с 3:2 и оцеляха в серията. "Това, което направихме е, че намалихме доста грешките във всички геймове с изключение на четвъртия. Искам да поздравя тима на Пирин, който в четвъртия гейм не направи нито една грешка. Това не е нещо, което се вижда всеки ден. Трябва да играем по-добре в третия мач. Те ни затрудниха с промяната в тактическия план. Благодаря на феновете, които дойдоха в залата, защото бяхме в изключително тежка ситуация и точно в такива моменти помощта се оценява най-много. Ако не правим грешки, съм оптимист за третия мач", каза още Владо Николов.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди