изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:51 EEST
Роден фотомодел бяга от обектива, става полицайка (СНИМКИ 18+)    
Светска клюка Един от най-вървежните родни фотомодели, казанлъчанката Боряна Назарова, чийто снимки могат да бъдат видяни по лъскавите страници на множество модни списания в южните ни съседки Турция и Гърция скъсва с професията, за да стане …полицайка.


Новината разпространи местно издание, което не пропусна да „захапе“ красавицата за „грехове“ от ученическото й минало в националната гимназия по пластични изкуства и дизайн. Към тях бяха добавени и други „любопитки“, включително и селфи с премиера Бойко Борисов, което уж имало отношение към новото професионално поприще на красавицата.

„Да, ще бъда полицай.Това за мен е чест и удоволствие! Защото приемам отговорността да пазя вас, децата и близките ви!“, сподели във Фейсбук /където има 2 788 приятели , а 3 271 я следват!/  Боряна, която от миналата година учи задочно специалността „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ с профил „Криминално разузнаване“ във Варненския свободен университет. Малко след записването си във ВУЗ-а някогашната подгласничка на казанлъшката Царица Роза  подала документите си за участие в обявен от ОД на МВР-Стара Загора конкурс за служител в охранителната полиция. Резултатите от тестовете и физическата подготовка се оказали повече от добри, в някои от дисциплините дори задминала мъжете – конкуренти.

Боряна разказва, че веднага след като се дипломирала в художествената гимназия получила предложение да заснеме няколко фотосесии: в Турция,Кипър, Гърция...Оказало се че, обективът я … харесва и някак неусетно моделстването се превърнало в част от живота й. Прекъснала за кратко, докато роди дъщеричката си Дея, за която казва че е нейната …Богиня. Не крие, че в досегашната  кариера не всичко е вървяло по килим от рози, чувала е и „неприлични“ предложения, но с вродената си тактичност успяла да ги заобиколи. Знае три езика, не спазва особени диети, смята че перфектността на тялото й /170х90х63х89/ се дължи най-вече на гена. Обича предизвикателствата, мрази несправедливостта. Може би това я е накарало когато преди дипломирането в НГПИД „Акад. Дечко Узунов“ не останала доволна от оценката си по „История на изкуството“ и поискала външно оценяване.Доказала, че преподавателите й не прави – получила пълни шестици по всичко. Към новото поприще пристъпила след сериозен размисъл и е решена да продължи за в бъдеще „под пагон“.

С  известно нежелание уточнява, че ако се налага ще изтрие „неподходящите“ снимки от профила си във Фейсбук. Макар да не вижда особен смисъл в това – защото те са част от досегашния й живот, а и няма как да махне билбордовете по света, където е запечатано лицето и тялото й.

Колкото до онова селфи с Борисов-не знае дали е запазила вестника, където са го публикували. Направила си го защото винаги е харесвала силните мъже, без значение от политическата им обвързаност. С удоволствие би се снимала днес и с президента Радев. Самата тя не членува в нито една от многобройните партии, което не означава че не се вълнува от случващото се в България. Не е омъжена, но има истински мъж до себе си и до дъщеричката Дея.

http://www.monitor.bg/

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди