изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:32 EEST
ДОБРУДЖА ВКАРА ПЕТ ГОЛА В КАВАРНА    
СпортВчера се проведоха срещите от 19-ия кръг в Североизточната трета лига, които бяха отложени заради лошите метеорологични условия в началото на месец март. Отборът на Добруджа, който е безспорният лидер в групата, записа убедителна победа с 5:1 при гостуването си на Калиакра в Каварна. Момчетата на Диян Божилов започнаха силно мача край морето и с два гола на Румен Николов и един на Кристиян Петков поведоха с 3:0. Домакините върнаха едно попадение в 44-ата минута, когато бившият играч на Добруджа Преслав Пасев се разписа от дузпа.

 
След почивката „жълто-зелените” продължиха да диктуват събитията на терена и още два пъти пратиха топката в мрежата на каварненци - Кристиян Петков отбеляза за 4:1, а крайния резултат оформи Беадир Беадиров. Така добруджанци записаха поредната си победа в първенството и направиха поредната стъпка към завръщането си в професионалния футбол. Припомняме, че в края на миналата седмица момчетата на Диян Божилов се наложиха на стадион „Дружба” над втория в класирането – състава на Суворово, с 2:1 и на практика убиха интригата в първенството. След успеха в Добрич те дръпнаха с 11 точки в класирането и едва ли някой допуска, че могат да бъдат изместени от първото място.
В края на седмица добруджанци ще имат още един мач - в събота ще гостуват на Бенковски (Бяла).
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди