изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:53 EEST
Скандал! Депутат от БСП точи партийната каса за лични нужди (ДОКУМЕНТ)    
Новини С партийни пари на Областния съвет на БСП във Варна са плащани сметките за СОТ за апартамент на депутата Красимир Янков /сега депутат от Добричка област/. Това става ясно от договор между Областния съвет на партията в морския град и варненска охранителна фирма, сключен на 02.07.2015 г. за срок от една година. В договора въпросният обект е описан като частен дом, а за отговорник и лице за контакт самият Янков. Проверка установи, че той има и регистрация на адреса, а разходните ордери потвърждават, че сметките за охрана са плащани с пари на партията. 


Красимир Янков  не крие амбициите си за вътрешен министър, гонейки в парламента всяка тема по сигурността. Учудване буди фактът защо при този скандален случай той е против закона за частните охранители, при положение, че  самият той е ползвал такива, и то на гърба на БСП.



Тепърва се задава нов скандал с него и приближения му кмет на Провадия Филчо Филев, срещу когото днес от ГЕРБ внасят до главния прокурор сигнал за злоупотреби. Според запознати лично Янков е лобирал за това Филев да получи подкрепата на БСП.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди