изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:15 EEST
ЗЛАТЕН ПОЧЕТЕН ЗНАК ЗА СЪДИЯ ТАНЯ АНГЕЛОВА ОТ ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ    
Новини    „Личен почетен знак първа степен - златен“ получава дългогодишният съдия в Окръжен съд - Добрич Таня Ангелова. Отличието се присъжда с решение на Съдийската колегия на ВСС за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества на магистрата, както и по повод нейното предстоящото пенсиониране.


    Предложението за поощрение е направено от председателя на Окръжния съд Галатея Ханджиева, която подчертава, че съдия Таня Ангелова е уважаван магистрат както сред колегите си, така и в обществото. Резултатите от инстанционния контрол на постановените от нея съдебни актове са много добри и говорят за качествена правораздавателна дейност.
    Съдия Таня Ангелова има над 42-годишен юридически стаж, преминал изцяло в съдебната система, като над 27 години е работила като съдия в Окръжен съд - Добрич.
    Започнала е кариерата си в Окръжен държавен арбитраж - Добрич, където е била арбитър, заместник главен и главен арбитър. В края на 1991г. постъпва на работа в Окръжен съд - Добрич като съдия.
    От 1996 до 1998 година тя заема длъжността „заместник-председател“ на Окръжния съд, след което става председател на институцията, която ръководи до края на 2004 година. Като заместник-председател и председател на Окръжния съд съдия Ангелова е била и ръководител на Търговско и фирмено отделение. Тя притежава ранг „съдия във ВКС и ВАС”.

Окръжен съд - Добрич
Връзки с обществеността



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди