изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:23 EEST
31-ГОДИШЕН ПОДПАЛИ АПАРТАМЕНТ И КОЛА ЗА ОТМЪЩЕНИЕ    
Ред и сигурност31-годишният К.К., криминално проявен, подпали жилище и автомобил по бул. „3 март” в Добрич. На 14 март, около 02.55 часа, е получено съобщение, че гори входната врата на апартамента. Изпратените екипи на РСПБНЗ Добрич успяват да потушат огъня. Вследствие на пожара е обгоряла вратата и касата на жилището, опушени са стените във входа.

На паркинга пред жилищния блок е установен и лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, който е залят с течност с мирис на петролен продукт. От извършения първоначален оглед се установи, че се касае за умишлен палеж.
Незабавно са сформирани полицейски екипи, който след проведени ОИМ и ПСД установяват извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявеният К.К. (31 г.) от град Добрич. Материалите по случая са докладвани на РП Добрич. С прокурорско постановление, мярката му за задържане е увеличена на 72 часа.  Повдигнато му е обвинение по чл. 330 от НК. Работата по случая продължава.
Работи се по няколко версии. Основната обаче е, че става въпрос за лично отмъщение, научи НДТ.

"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди