изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:53 EEST
Мистерията с причините за клането в Пловдив се заплита, 3 версии отпаднаха, но изникна най-неочакваната!    
Новини Няма рационален мотив за убийството и последвалото самоубийство в Пловдив. Няма причина за кървавата вакханалия, коментира днес пред медиите директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков.

"Не са доказани версиите за любовен триъгълник, ревност или финансови проблеми. Предполага се, че внезапно може да се е отключило психическо заболяване, което да е провокирало агресията. Следите обаче не твърдят категорично това, разследваме в момента", добави той. Близките на Ради казват, че той е бил уравновесен, спокоен и никога не е давал признаци за каквито и да е проблеми За младата двойка същото твърдят и съседите, които не са чували караници от апартамента им. Били усмихнати и спокойни. Живеели добре. Към момента 13-месечната дъщеричка на починалите е при брата на Ради, който се грижи за нея, обясни още Илков. Вчера, когато братът е викнал ключар и са влезли двамата с него, всичко е било в локви кръв, а гледката е била ужасяваща. Жената е била с прерязано гърло и множество рани, а мъжът, след като я е убил, е забил нож в шията си. Смъртта на двамата остава засега пълна мистерия. Работата по разплитането на случая продължава.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди