изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:47 EEST
Какво става? Още една девойка от София изчезна безследно, а преди броени минути... (СНИМКИ)    
Новини Още едно момиче от София се издирва под дърво и камък от близките си. Във Фейсбук беше разпространена снимка на Полина, която е в неизвестност от 16 март. „Моля, помогнете! Това е дъщеря ми, от 16 март е в неизвестност, обявена за общонационално издирване. Моля, ако имате някъква информация пишете ми или се обадете на тел. 0893 62 60 86“, пише Павел Попов в социалната мрежа. С подобен призив се обръща и майката на момичето – Албена Цанова.

„От София е детето, но не се знае дали все още е в София. Сигнализирани са и МВР и всички възможни институции“, пише Полина Иванчова, вероятно нейна близка. Коментиращи пък започнаха да нищят случилото се чрез профила на Полина. На последната ѝ публикувана снимка тя прегръща красиво куче и повечето от коментарите са на одобрение и възхищение.



Изненадващо, обаче, младеж на име Николай Тодоров брутално напада и псува момичето. В коментар отдолу пък друг младеж го заплашва със саморазправа. Фейсбук „детективите“ смятат, че двете момчета може да знаят нещо за местонахождението на Полина. Както БЛИЦ съобщи, подобно съобщение за издирване на друго младо момиче беше разпространено вчера. Ралица Николова изчезнала на 15 март, след което била обявена за национално издирване. Преди броени минути майката на Полина обяви във Фейсбук, че момичето е намерено от полицията.



https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди